Detoxing en natuurgerichte therapie geïnspireerd op de geneeskunst vanuit de Ayurveda

         Behoefte aan een Gezonde leefstijl?

Detoxing : In onze vervuilde stressvolle omgeving staan we veel bloot aan diverse gifstoffen. Ze zitten in de lucht en onze voeding. Door te detoxen, waarbij ik ondersteun om dit op de juiste wijze thuis te doen kun je je lichaam resetten, laten ontgiften en opnieuw beginnen met een frisse start en een gezonde leefstijl. Voorbeelden van klachten die kunnen ontstaan door gifstoffen zijn huidklachten, hormonale disbalans en overgewicht. De individuele workshop duurt 1,5 uur en zal je helemaal klaar maken om zelf te gaan detoxen. Je krijgt een handige handout mee voor thuis en tijdens de detox ben ik bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

 

Ayurvedische geneeskunst : Ayurveda, de wijsheid van het leven. De therapie is natuurgericht en al eeuwenoud. De oorsprong bevind zich in India. De geneeskunst houdt rekening met de constitutie van een persoon en stemt daar de meest geschikte leefwijze op af. 

Vanuit de homeopathie en ayurveda kun je bij mij terecht voor voedings- en leefwijzeadvies specifiek gericht op jouw constitutie.